Sunday, 13 November 2011

Rindu kengkawan :*


Assalamualaikum , Heyy people :)

Ermm , miss yerrr ak kat kengkawan ak nie , miss dohhh . Budakk form 3 da cuti dah so dah tk lehh arr nk jmpe korang kat schl . Errmm sedihh arr . Rindu bebb kat korang first sekali kat syira nie . Haii , koe kalau tk sakitkan hati satu ari tk sah kan , HAHA . Best dapat kwan mcm korang nie . Happening dohh . Huruhara jadi yerr . Hhaha .

Yana pulakk ak tk de lahh rindu sngat kan . Bile rindu je apalagi skype lah kan ngan yana nie . Hhaha kelakar dohh mase first time gne skype aku , koe dua2 tk tahu mcm mne nk wat video call haha bagai2 lah kan . Nabilah lagi lahh ak jrang mesej ngan die , Nab nie ak knal lagi lme dari syira and yana , aku knal nab nie dari darjah 4 lagi lame kan but tk rapat sngat . Bile form 2 baru lah sue rapat dgan nabilah dan yana nie . Sue rapat ngan syira mse form2 jgak mse form kami berdua pengawas so dari situ kami rpat wahh , miss them .

Guys ak harap tahun depan same kelas lahh ekk . Aku tk nk lahh nk jauh2 ngan korang . Hhaha . Tk best lah tk same kelas hrap same okayy . Miss sangat kat korang . Susah nk jmpe korang syirang sbuk keje ngan mak die , yana and nab ak tk tahu . Time dpat result nnty aku nk jmpe korang nk sembang bagai storyy bagai kat korang okayy . Miss those . Byeee . Always still smile at all time . . . . .