Sunday, 13 November 2011

Deserted :(


Deserted ?? sue sunyii sngat sangat . Setahun dua bulan sue single . Lamekan selama mne sue rse sue sunyi sangat . bosan dgan hidup solo nie . Tk de spe nk text sue kan .kesian sue . hehe . Time sue bace novel sue dpat lah jgak hayati wtak dlam novel tu and kesann yerr susah sue nk lpekan wtak utama dlam novel nie iaitu kid dlam novel 533 hari mencari cinta . Tk pernah perasan nie dtang ak tk tahu npe . Kawan sue kate novel nie tk best and bile sue hayati dan mendalami ape yang tersurat dan tersirat dlam novel baru sue tahu . Novel nie best .Sue ske time jelingan memukau kid tu . Hhaa gile dohh ak ngan wtak dlam novel nie .

 Novel adalah sue anggap mcm boyfriend sue tmpat sue bace , menangis bagai dgan wtak cerita . Ia novel adalah boyfriend ak . Mesti korang fikir ak nie gilerr kan . Suke pade bnde yg tk hidupp . Bile sue bce novel sue dpat membyangan kat wtak dlam cerita tu .


Okayyy sue rse sunyi sngat . Tk de spe nk text sue kesian sue kan . Aku kesahh pulakk . hhehe just kidding ! selalu text pown ngan syira and fathiah je . bosan sngat sbnar yerr dah bnda dah bnyak kott sue post . yerr lah spe tk de boyfriend kan . Lame tu setahun dua bulan sue single . Sbb kan someone sue susah nk terima lelaki lagi . Susah nk cari lelaki yang sejati yang bolehh tahan sikap peragai sue dan perasaan sue . Sue tk suke bile laki tu couple ngan kite sbb kite nie cantik . Sue tk suke tu , sue nk laki tu suke sue sbb perwatakan sue . Sue suke laki mcm tu dan laki tu baik , rajin sembangyang , Tk lwan ckap orng tua , pandai , memahami perasaan perempuan . Nie adelah ciri2 laki yang sue nk sangat npe susah sngat nk cari laki mcm nie .