Wednesday, 9 November 2011

Err "

Assalamualaikum ,Hallowallo :'(

okayy trustlyy ak memang cpat nngis tk tahu npe . Bile ia membabit kan family , My BFF . Arrr . tk suke lah nngis2 nie . bile ak ingat je pasal family and friend I'mean syira ,ak cpat je airmate ak nie cpat mengalir .okayy ak still tahan nngis . okayy bile de je masalah ak storyy kat syiraa . okayy syira snggupp tadah telingga die nk dgar storyy ak , ak sedih bagai kat die . But die still sbar ngan peragai ak yang kuat nngis nie . But die lagi lah bnyak masalah dari ak . ak kesian sngat kat koe sbb kan pasal koe gduh ngan si mulut lyserr koe tu syiraa dah tk de kwan . kesian ak wehh kat koe .

But ak still tetap nk kwan ngan koe . mse kes koe gduh tu rmai ckap koe nie msalah ! Masalah ?? okayy sbb kan mulut si lyserr nie kepercyaan ak kat koe kurang wehh . tk tahu mne ak nk cyerr . Dah lah si mulut lyserr nie dok same , dah pulak ngan klas ak nie . Wahh ! dasyat enn , dasyat gile wehh . Ak asyik kne sound je ngan koe kan . Sukeati ak arr nk kwan ngan spe enn , yang koe nk sruh ak tinggal kan syiraa wat ape kan biar ar die member ak sukeati ak nk kwan ke tk okayy . Koe ingat rmai yg kwan ngan koe , de ke salah seorang tu suke ngan peragai gile koe tu dah arr bdak masalah koe tu patut buang schl je lah ekk , dah arr  displin buruk .

 Haisshh , mse pmr blehh lah lgi nk mintak maaf kat ak hah bagai2 lagi lah enn . ak sbar arr wehh ngan peragai koe mse koe sound ak kat klas dpan kwan2 koe tu . okayy ak maaf kan koe . Tpi atas ape koe wat kat syiraa memang ak geram sngat koe pukul die . Ak gram sngat mse tu . But ak masuk klas and koe usha ak macam nk telan ak je . Nasib baek lah time tu de ckgu kalau tk , haisshh . Allah je lah yang tahu betape panas yerr ati ak nie . Bile same ngan bdak sengal nie .

And now , lpas je pmr ak ngan syiraa dah berbaek dah ngaan bdak sengal nie . But peragai and mulut die yang lyserr tu still tk berubah wehh , de je die nie nk wat citerr . Haiisshh , tk faham lah ak ngan die nie , peragai still tk berubah . Hahh , esok kelas ak de jamuan and ak akan jmpe die . Aarr tk suke bebb . okayy byee . Still always smile at all time :))