Wednesday, 2 November 2011

Don't cryy Yana -,-


Yana don't crry okayy , ak faham perasaan koe mcm mne bile kite rse kne clashh ngan balak kite . Hrrmm . ak dah bnyak kali wehh kne ngan laki penipu mcm tu . Tu yg ak takut sngat nk couple nie takut someone tu tk setia ngan kite . Tk sngke dah pulak koe dah clashh ngan die . Anywayy sabar je lah . okayy . Relaxx jgan nk fikir jantan tu lagi wat koe brtambah sakit je . Lupekan die . Buang die dari list friend kat fb koe tu . Baru die tau koe tu spe . Pelik ak mcm mne lah koe bolehh suke kat mamat nie walaupun kat fb . Pelikk ak wehh . Ak dah agak dah hal nie mesti berlaku wehh . Bukan ape , skrang nie laki kat fb bkan yerr lehh cyerr sngat peragai mcm taik je , Enn janji konon lah . Janji taik koe .

 Ak tk suke laki yg sakit kan hati member ak nie . Apalagi tipu die . Hahh , tk tau lah npe kes yana nie terbawak pulak kat ak . Ak rse dah mcm tk cyee dah ngan laki nie . First , syiraa ngan masalah balakk die . smua masalah die storyy kat ak . And ak sentiase menadah telinga nk dgar masalah friend ak nie . And skrang syiraa dah single same lah ngan ak . Hhha . Second , koe dah pulak yana , tk sangke koe pown steress sampai koe demam pasal koe classhh ngan die .

 Hah , relaxx jgan fikirfikir lagi mamat playboyy tu . Forget him . Okayy . And Third , Nabilah yg tgah kemaruk cinte ngan mamat yg die knal iaitu ank kpde kwan emak die . Kess nie okayy sikit sbb die orng dah knal satusama lain . But , nabilah nie tk de pulak ngadu kat ak psal balak die .Maybe balak die nie setia gilerr kot kat nab nie . Hah lantak lah . Malas dah nk fikir masalah nie . Okayy yana jgan fikir bnyakk2 , ak tau koe demam pasal die . But koe tahu die mcm mne enn . So forget him . and relaxx . Aku sebagai kawan hanye mampu nasihat kan korang je . okayy byee :)